Formål

Formålet med Clayborators Art Society er, at dele viden og erfaringer med henblik på at øge vidensniveauet hos alle deltager. Visionen er, at videndeling er til gavn for alle ved at højne det keramikfaglige niveau i branchen og derigennem skabe flottere produkter og større interesse for keramik i offentligheden. Når vi fagligt kan stå på skuldrene af den forrige generation af keramikkunstnere, kan vi starte vores egen udvikling af faget fra et højere fagligt og kunstnerisk niveau.

Atmosfæren er afslappet og uformel, og det er vigtigt også at give sig tid til at have det sjovt med opgaverne. Ingen stress. Max 5 deltagere pr. workshop. Du skal medbringe forglødede emner. 

De udbudte kurser hos Clayborators afvikles i et uformelt miljø, hvor vi har mulighed for at lære hinanden bedre at kende og hvis vi går i spænd kan vi efterfølgende brænde sammen udenfor kursusregi og du har mulighed for at indgå i min gruppe af keramikvenner, der mødes og brænder sammen og udveksle gode råd om alle keramiske emner, opskrifter på stentøjsglasurer etc.